30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Rivièra Maison
Retail

·

Rivièra Maison

Rivièra Maison, het Nederlandse interieurmerk met meer dan 2.500 zelf ontworpen producten die verkocht worden vanuit eigen winkels en meer dan 600 verkooppunten, opende een nieuwe winkel. Het nieuwe paradepaardje kwam in het grootste winkelcentrum van Nederland in Leidschendam genaamd Westfield Mall of the Netherlands. Door de ervaring met winkelinterieurs – onder andere opgedaan in De Bijenkorf -, is INTOS gevraagd voor de complete interieurrealisatie van de 1100 m2 grote Rivièra Maison Store 2.0 naar het ontwerp van Rivièra Maison zelf.

Opdracht: Realisatie nieuwe flagshipstore van 1100m2 in 5 weken
Locatie: Leidschendam
Ontwerp: Rivièra Maison

Behoefte van de klant

In de Rivièra Maison Store 2.0 moesten producten op een bijzondere wijze worden uitgelicht, klanten maatwerk advies krijgen en producten gepersonaliseerd worden. Tussen het moment van het huren van de ruimte tot de opening zaten 5 weken, inclusief afbouwen en inhuizen van het meubilair. Twee grote kassameubels, een showkitchen en een espressobar voor het verwelkomen van bezoekers, moesten worden uitgevoerd met specifieke en ongesneden tegels.

Onze aanpak

“De vertaling van het ontwerp naar werktekeningen was een uitdaging in zo’n kort tijdsbestek. Door meerdere keren per week afstemming met de opdrachtgever te hebben, hielden we elkaar scherp op de realisatie. We werkten met vier INTOS projectteams aan het speciaal meubilair. Hierin was de grootste uitdaging de integratie van de ongesneden tegels. Zij bepaalden de exacte afmeting van de meubels. Een bijzonder item is de grote espressobar met luifel omdat deze rond en ook betegeld is.
Aangezien de Mall nog in aanbouw was, ontbrak er een trap naar de eerste verdieping waarop de Rivièra winkel gelegen was. Onze logistieke creativiteit werd hierdoor, en door de nog geldende coronarichtlijnen, op de proef gesteld. Desondanks vond de oplevering op tijd plaats en kon de winkel volgens planning open!
Na de opening is nog een deel op de begane grond door ons ingericht en bij de winkelruimte betrokken.”

Opgeleverd resultaat

“Een compleet nieuw winkel realiseren is toch altijd spannend. Veel tijd voor aftasten en uitproberen was er niet maar het team van Rivièra Maison was zo ontzettend enthousiast over dit project, dat we er gezamenlijk enorm energiek in stapten. Het was uitzonderlijk om binnen INTOS met vier teams in zo’n korte tijd aan één project te werken. Het eindresultaat is dan ook geweldig geworden!”, aldus Mark Koops, Project director INTOS.

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.