30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Junior projectleider interieurbouw

Junior projectleider interieurbouw

Jij haalt plezier uit een rol waarbij jij in alle drukte het overzicht houdt, alles op tijd regelt en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als projectleider ligt jouw kracht in het leiden én bewaken van projecten. Wellicht ben jij op dit moment nog geen projectleider, maar grijp jij graag de kans aan om jezelf in deze richting te kunnen ontwikkelen! Als junior projectleider ga jij samen met een ervaren projectleider de projecten in jullie team van A tot Z in goede banen leiden. Dit houdt in dat je betrokken bent vanaf de offertefase tot en met de uiteindelijke oplevering en nazorg van het project. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor de klant en jij zet je dan ook graag in om de mooiste interieurs voor hen te realiseren. Ook naar jouw collega’s in het team heb je een belangrijke rol, zij hebben namelijk de juiste informatie van jou nodig om de interieurs daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren!

Past deze functie bij jouw wens om je onder begeleiding van ervaren collega’s te ontwikkelen tot een zelfstandige projectleider? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor junior projectleider interieurbouw bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Hoe ziet jouw dag als junior projectleider interieurbouw eruit?

Jij start je dag vandaag op kantoor. Om 7:30 ben jij geïnstalleerd achter je bureau en check jij je mailbox om te kijken of er urgente dingen zijn die direct jouw aandacht vragen. Daarna loop je naar jouw collega’s in de werkplaats om hen een update te geven over de stand van zaken van een lopend project op een luchthaven. Er is namelijk een wijziging gekomen in de projectplanning wat van invloed is op het werk in de productie. Nadat je jouw collega’s gesproken hebt, heb je een overleg met de werkvoorbereiders. Samen met jouw ervaren collega projectleider brief je hen over een project dat recentelijk opdracht geworden is. Jullie nemen de technische details door, zodat zij aan de slag kunnen met het uitwerken van de tekeningen en het bestellen van de materialen. Inmiddels is het alweer tijd om te lunchen. Je sluit aan bij de gezamenlijke lunch en besluit op het dakterras te gaan zitten, want het is prachtig weer!

Na de lunch wordt jij gebeld door een collega die bij de klant het interieur aan het plaatsen is. Hij heeft een vraag over één van de meubels. Jij kan hem gelukkig voorzien van de informatie die hij nodig heeft, zodat hij weer verder kan met zijn werkzaamheden. Daarna heb jij samen met jouw teamleider een overleg met een calculator over een project dat mogelijk een opdracht kan worden voor jouw team. Gezamenlijk nemen jullie de offerte door en zorgen jullie ervoor dat dat deze financieel helemaal klopt en binnen de begroting gerealiseerd kan worden. Jij sluit je dag af met het bijwerken van de administratie van een aantal projecten. Wat staat er voor morgen op de planning? Je gaat langs bij een klant om de voortgang van een project door te nemen. Geen dag is het zelfde in het leven van een projectleider!

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Neem een kijkje in de diverse projecten die wij de afgelopen tijd opgeleverd hebben en bekijk onze video’s ‘Wij zijn INTOS | Wat we doen’ en ‘Wij zijn INTOS | Airport solutions’. Wie weet leid jij het volgende project!

Deel deze vacature
Oneworld Schiphol

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Een diploma in een technische richting;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring in de interieurbouw;
 • Cijfermatig sterk;
 • Een rijbewijs B;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Centrale en gevarieerde rol in de grote én kleine interieurprojecten die INTOS realiseert. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en kunt daardoor ontzettend veel leren;
 • Een fulltime (40 uur) of parttime (32 tot 36 uur) functie;
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.550 – €3.500 op fulltime basis als startsalaris;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
 • Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Het team bestaat op dit moment uit 24 collega’s verdeeld over kantoor en de uitvoering. Binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd;
 • Prachtig nieuwe werkplekin Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Enthousiast en leergierig ingesteld;
 • Assertief en je bijt je graag vast in een project;
 • Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit;
 • Organisatorisch en administratief sterk en dus goed in staat om het overzicht te houden;
 • Een teamspeler die makkelijk communiceert met teamleden, opdrachtgevers en architecten;
 • Creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen;
 • Woonachtig in de omgeving van Haarlem.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe junior projectleider interieurbouw?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Volg de stappen

Hoe ziet het sollicitatieproces voor junior projectleider interieurbouw er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en John Krul. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Vervolg­gesprek

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt een tweede gesprek met twee andere INTOS’ers. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie én op de mogelijke match tussen jou als persoon en ons bedrijf.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.