Hybrid Counter

HYBRID: traditionele en zelfbedienings­luchthavenbalie in één

Optimaal gebruik van de ruimte op een luchthaven vraagt om multifunctioneel luchthavenmeubilair. INTOS creëerde daarom in samenwerking met SITA, ’s werelds toonaangevende specialist in luchthaveninformatietechnologie en luchthavenoperatiesystemen, de volwaardige Hybrid Self-service Bag Drop (SSBD). De balie biedt een hoge mate van flexibiliteit; het is ontworpen om te worden gebruikt als traditionele incheckbalie of zelfbedieningsbalie die in een oogwenk kan worden omgeschakeld. Het HYBRID-concept maakt een naadloze, toekomstbestendige overgang mogelijk van een traditionele incheckbalie naar een stand-alone zelfbedieningsruimte.

Slim servicegericht en duurzaam ontwerp

Duurzame materialen en slimme engineering maken van de HYBRID een state-of-the-art toonbankoplossing. Het opvallende ontwerp is gebaseerd op toegankelijkheid, service en ergonomie. Het heeft ook een vlak frontaal oppervlak dat een passagiersvriendelijke oplossing biedt. Het voorpaneel van de HYBRID is gemaakt van stevig oppervlak dat slijtvast, zeer resistent, antibacterieel is en minimaal onderhoud vereist. Ook het baliedesign ondersteunt zijn functie, er is geen extra aansluitruimte nodig voor de installatie.

Bekroonde SITA-apparatuur in HYBRID bureau

Het HYBRID-bureau is uitgerust met de bekroonde SITA Smart Path TS6-kiosk. Dit slim ontworpen en zeer aanpasbare apparaat kan worden gebruikt voor inchecken, bagagelabels en grenscontrole. Ondersteuning op deze kiosk wordt geleverd door SITA Global Services (SGS), dat wereldwijde bedrijfscontinuïteit en monitoring verzekert via een flexibel servicemodel.

 

Traditionele toonbank in HYBRID-design

INTOS begrijpt dat luchthavens hun bedrijfsvoering niet van de ene op de andere dag veranderen. Daarom biedt INTOS de HYBRID-ready aan als traditionele toonbank in hetzelfde opvallende design, zonder de SITA kiosk. De flexibele HYBRID-ready kan in een later stadium worden omgevormd tot de volledige HYBRID, met weinig impact op de bedrijfsvoering en zonder de complete balie te vervangen.

Meer weten over hybride balies?

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.