30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Over INTOS

Wij zijn INTOS

Over INTOS

In een wereld waarin interieurbouw en -inrichting een steeds internationaler karakter krijgt, heeft INTOS zich tot één van de meest specialistische partners in maatwerk inrichting en interieurafwerking ontwikkeld. De professionals van INTOS gaan nuchter, duurzaam en oplossingsgericht te werk met een hoog kwaliteits- en serviceniveau.

Maatwerk met wow-factor

INTOS ontwikkelt, produceert en installeert hoogwaardige interieurs en speciaal meubilair van hoge kwaliteit. Door de combinatie met feilloos projectmanagement zijn de interieurprojecten van concept tot oplevering en onderhoud in goede handen bij de gespecialiseerde projectteams.

Maatwerk | Samen | Oplossingen | Kwaliteit | Duurzaam | Service | Sociaal
Maatwerk | Samen | Oplossingen | Kwaliteit | Duurzaam | Service | Sociaal
Video afspelen

Samen creëren

Voor INTOS’ers is samenwerken een tweede natuur, zowel binnen de teams als daarbuiten. De samenwerking met opdrachtgevers, eindgebruikers en architecten bepaalt het resultaat van elk project. Door gezamenlijk aan de start van een project te staan, pakt iedereen vanuit zijn eigen expertise een gelijkwaardige rol in het geheel. Dat bevordert de projectontwikkeling, efficiëntie in realisatie én natuurlijk het eindresultaat.

32 jaar ervaring 32 jaar ervaring 32 jaar ervaring 32 jaar ervaring 32 jaar ervaring
191 collega’s 191 collega’s 191 collega’s 191 collega’s 191 collega’s 191 collega’s
8 gespecialiseerde teams 8 gespecialiseerde teams 8 gespecialiseerde teams
10.000+ gerealiseerde projecten in 30 landen 10.000+ gerealiseerde projecten in 30 landen
14.000 m2 productie, kantoren en logistiek 14.000 m2 productie, kantoren en logistiek
"
"

‘Wij richten ons op specifieke markten zodat onze kennis en specialisme de grootste toegevoegde waarde biedt voor onze opdrachtgevers en de uiteindelijke gebruikers’

Arjan Andriessen

Project Director
"
"

‘Wij richten ons op specifieke markten zodat onze kennis en specialisme de grootste toegevoegde waarde biedt voor onze opdrachtgevers en de uiteindelijke gebruikers’

Arjan Andriessen

Project Director

Dit zijn wij

Teams met specialisten

De projecten van INTOS vragen vaak om onalledaagse interieuroplossingen. De creatieve antwoorden worden gevonden door gedreven INTOS’ers die hun vak verstaan. Alle kennis, expertise en liefde voor het interieurvak is samengevoegd in acht compacte teams; van projectleider en engineer tot meubelmaker en monteur op locatie. Zo kan een optimaal traject gegarandeerd worden.

Offices· Retail· Leisure

Team Sander

Offices· Retail· Leisure

Team Mark

Airports· Offices· Leisure

Team Jim

Airports· Offices· Leisure

Team John

Ronald Bregman

Business Unit Director

Diederik Hein

Managing Director

Hans Matze

Director Operations
Van links naar rechts

Ronald Bregman

Business unit director

Diederik Hein

Managing Director

Hans Matze

Director Operations

Veiligheid & kwaliteit

Arbeidsongevallen, schades en boetes met bijbehorende projectvertraging zijn er niet om op te lossen, maar om te voorkomen. Naar de maatstaven van INTOS is veiligheid een voorwaarde voor een geslaagde en kwalitatieve oplevering. Daarom prioriteert INTOS veiligheid, gezondheid en milieu in alles wat zij doen en kijken verder dan de wettelijke regels. Met een KAM-beleidsplan en interne KAM-coördinator, partnerschappen met milieuvriendelijke leveranciers en structurele aandacht voor scholing én gedrag.

De certificering van INTOS

INTOS als springplank voor milieuvriendelijke producten

Waar vanuit duurzaamheidsperspectief de aandacht voor milieu vanzelfsprekend is, is dat voor INTOS ook vanuit veiligheidsperspectief. Daarom dient INTOS als proeftuin voor leveranciers doordat zij de doorontwikkeling van milieuvriendelijke producten faciliteren. Door gebruikerservaringen en opgedane kennis van nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen met leveranciers te delen kan de interieurbranche sneller van milieuvriendelijke producten gebruik maken.

Video afspelen

Van twee panden naar één prachtige werkomgeving

Verbinding, vernieuwing, duurzaamheid en een gezondkantoor; dat zijn de vier hoofdthema’s die de architecten van D/Dock hebben gehanteerd in het ontwerp van het nieuwe pand van INTOS. Het interieur hebben de INTOS’ers vanzelfsprekend zelf gebouwd.

Video afspelen

De historie van INTOS

Op 1 juli 1991 is INTOS een feit en een spannende periode breekt aan. Na 1 jaar heeft INTOS maar liefst 12 collega’s. Inmiddels werken we met een kleine twintig keer zoveel INTOS’ers aan prachtige projecten voor opdrachtgevers in allerlei sectoren. Korte lijnen en heldere communicatie is de kracht van de teamstructuur van INTOS. De zelfstandig opererende teams krijgen alle vrijheid om nuchter verstand en ambacht te combineren om zo samen projecten van a tot z succesvol neer te zetten. Oprichter Theo Spanjaart blikt terug en vooruit!

Word ook een INTOS’er en bouw aan je carrière!

Hou je van ‘gewoon doen’ in de meest brede zin? Dan pas je ongetwijfeld goed bij INTOS. De nuchtere kijk op zaken in combinatie met belangrijke pijlers als samenwerken, betrokkenheid en toegankelijk zorgen voor een prettig werkklimaat waarin werkplezier centraal staat. Om je talenten verder te ontwikkelen kun je deelnemen aan het INTOP-programma. Want je bent nou eenmaal nooit uitgeleerd.

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.