Junior werkvoorbereider (af)bouw

Junior werkvoorbereider (af)bouw

Als junior werkvoorbereider bij INTOS krijg je de kans om jouw passie voor (af)bouw om te zetten in concrete ervaring en expertise. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je werken aan diverse projecten binnen het maincontracting team. Dit team is als hoofdaannemer verantwoordelijk voor volledige afbouwprojecten. Projecten worden gedaan in samenwerking met één van de maatwerk teams die het meubilair voor hun rekening nemen. Jij gaat aan de slag met het aanvragen van offertes bij leveranciers, het maken van bouwtekeningen, ondersteunen bij de planning en zorgen voor een goede administratieve afhandeling. Door jouw leergierige en enthousiaste houding maak jij je dingen snel eigen en de afwisseling in taken maakt dat jij een fijne werkdag hebt!

Ben jij gepassioneerd door (af)bouw en wil je jouw carrière starten in een uitdagende functie? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor junior werkvoorbereider (af)bouw bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Wat doet een junior werkvoorbereider bij INTOS? Loop een dagje mee!

Vandaag rijd je ‘s ochtends samen met jouw collega werkvoorbereider vanuit INTOS naar de luchthaven waar een nieuwe lounge gebouwd wordt. Jullie gaan op deze locatie inmeten en bespreken met de projectmanager de eerste actiepunten vanuit INTOS. Terug op kantoor bespreek je alle informatie van de inmeetsessie met jouw collega werkvoorbereider en begin je met het maken van de eerste bouwkundige tekeningen voor de afbouw van de nieuwe lounge.  Inmiddels is het tijd voor een break! Het is heerlijk weer dus je gaat met een aantal collega’s op het dakterras lunchen.

Na de lunch ga je verder met tekenen en kom je erachter dat je een creatieve oplossing moet bedenken voor een aantal aansluitdetails en materialen om het bouwkundige ontwerp goed te laten aansluiten op het maatwerk interieur dat geplaatst gaat worden. Je denkt zelf na over een oplossing en bespreekt deze vervolgens met een ervaren collega. Nadat je de tekeningen hebt doorgestuurd naar de projectleider om samen te bespreken, woon je een overleg bij met één van de andere projectteams die het vaste meubilair gaan maken. Vervolgens pak je de laatste klus op voor vandaag. Naar aanleiding van de bouwvergadering voor een hotel in Den Haag, plaats je nieuwe bestellingen voor afbouwmaterialen.

Nog meer beeld krijgen bij deze functie en dit team?

Check onze video ‘Wij zijn INTOS | Maincontracting’. En zien welke rol maincontracting speelt binnen INTOS? Bekijk dan de video ‘Wij zijn INTOS | Wat we doen’.

Deel deze vacature
Maincontracting en afbouw

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Een recent afgeronde opleiding in de richting Bouwkunde;
 • Ervaring met Revit of AutoCad;
 • In het bezit van rijbewijs B, of je bent van plan deze op korte termijn te halen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Centrale en gevarieerde rol in de afbouwprojecten die INTOS realiseert. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en kunt daardoor ontzettend veel leren;
 • Een fulltime (40 uur) of parttime (32 of 36 uur) functie;
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. €2.150 – €2.950 op fulltime basis als startsalaris;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een volledig verzorgde lunch, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
 • Compact en daadkrachtig maincontracting team dat nog groeiende is. Het team bestaat op dit moment uit zeven collega’s verdeeld over kantoor en de uitvoering;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Enthousiast en leergierig ingesteld;
 • Gefocust op het behalen van hoogwaardige eindresultaten en denkt daarbij graag in mogelijkheden;
 • Iemand met goede organisatorische en coördinerende vaardigheden, waardoor je goed het overzicht kunt bewaren en prioriteiten kunt stellen;
 • Graag met collega’s samen aan het werk op kantoor, maar je vindt het ook leuk om op locatie te werken;
 • Woonachtig in de omgeving van Haarlem.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe junior werkvoorbereider (af)bouw? Solliciteer!

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Volg de stappen

Hoe ziet het sollicitatieproces er voor junior werkvoorbereider (af)bouw vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en Lotte Huisman. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Vervolg­gesprek

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt een tweede gesprek met twee andere INTOS’ers. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie én op de mogelijke match tussen jou als persoon en ons bedrijf.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.