Team John Krul

Van jongs af aan was ik al bezig met het interieurvak. Bij INTOS komt die passie helemaal tot z’n recht. Wat me elke dag weer voldoening geeft, is het verwezenlijken van unieke projecten en het verzorgen van maatwerk. De uitdaging van het zoeken naar constructieve en esthetische oplossingen, dat maakt dit vak voor mij zo mooi.

Bij INTOS krijg je veel vrijheid om ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Dat werkt wel zo prettig. Met de juiste mensen binnen mijn team pakken we gezamenlijk projecten aan. Daarbij hebben we oog voor het kleinste detail en zijn we creatief in het vinden van oplossingen. We streven er altijd naar dat onze klant meer dan tevreden is met het eindresultaat.

Ik vind het belangrijk dat een klant volledig gefaciliteerd wordt. Dit draag ik ook uit naar de mensen binnen mijn team; het probleem van de klant is ons probleem. Met de onderhoudsspecialisten in ons team, die ook de andere teams ondersteunen, zorgen we ervoor dat ook na oplevering interieurgerelateerde vragen of verzoeken worden opgepakt. We zijn daarin planmatig sterk, zodat we op locatie goed voorbereid aan de slag kunnen en snel en efficiënt de herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Met zo’n volledige aanpak ontzorgen we de klant van begin tot eind!

John Krul

Teamleider

Foto van John Krul

Contact

Telefoon

+31(0)23 531 90 39


Teamleden

Foto van Astrid  Hagenaars

Astrid Hagenaars

Werkvoorbereider | Engineer
astrid.hagenaars@intos.nl