Stage meubelmaken


Volg jij een opleiding tot meubelmaker en ben je opzoek naar een stageplek om praktijkervaring op te doen? Dan ben je bij INTOS aan het juiste adres! Wij hebben stageplekken voor alle leerjaren!

Hoe ziet de stage eruit?

Tijdens jouw stage leer je van alles over meubelmaken. INTOS maakt maatwerk, wat uiteenloopt van een kastenwand tot een complete kantoor inrichting. Jij gaat hier aan meewerken. Bij INTOS zijn er in totaal vijf praktijkopleiders, bij ieder team één. Jouw praktijkopleider is voor jou het eerste aanspreekpunt. De praktijkopleider zal je begeleiden in de werkzaamheden en de schoolopdrachten. Naast de praktijkopleider zal je ook veel leren van andere collega’s in het team.

Wie zoeken wij?

Je volgt op dit moment een opleiding tot meubelmaker. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat jij zin hebt om naar je stage te gaan en dat je meer wilt leren over het meubelvak. Motivatie vinden wij dus heel erg belangrijk!

Wat bieden wij?

Een leuke en leerzame stage met goede begeleiding. Veel medewerkers bij INTOS zijn ooit begonnen bij ons door een stage. Als we beide enthousiast zijn is de kans dus groot dat je bij INTOS kan gaan werken. Daarnaast vinden we gezelligheid ook erg belangrijk bij INTOS. Denk hierbij aan een zomerse BBQ en andere leuke activiteiten.

INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep van collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Informatie & sollicitatie

Brandende vragen? Stuur Hilde een mail naar stage@intos.nl of bel naar +31 (0)23 531 48 21.
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Vul het formulier in!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.