Calculator/inkoper

 

Jij wordt enthousiast van mooie en uitdagende interieurontwerpen en verdiept je graag in hoe je zo’n ontwerp technisch kunt gaan realiseren. Dingen uitpluizen en uitrekenen doe je met veel plezier. Als calculator/inkoper ben jij de meubels die wij maken in je hoofd al aan het bouwen en inkopen! Hiermee sta jij aan de wieg van nieuwe projecten en lever je een belangrijke bijdrage aan een succesvolle start van het project. Tijdens het calculeren leg jij graag intern contact met de projectleiders en werkvoorbereiders voor een optimale samenwerking. Ook ben jij tijdens het inkopen graag in contact met verschillende leveranciers, om zo tot de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen komen!

Voldoende uitdaging voor een nieuwe stap? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor calculator/inkoper bij INTOS in Haarlem.

Wat doet een calculator/inkoper bij INTOS? Loop een dagje mee!

Je start je dag om 7:30 en installeert jezelf achter je bureau naast je andere inkoop collega’s. Er staat deze ochtend een overleg gepland met één van de projectteamleiders. Voor een vliegende start loop je eerst nog even langs de koffiemachine en haal je voor jullie beiden een goede kop koffie! Met de projectteamleider bespreek je de offerteaanvraag voor de herinrichting van het kantoor van een techbedrijf. In het beginstadium van het project ben je nauw betrokken bij de keuze voor materiaalgebruik en constructiemogelijkheden. Jij bent een belangrijke sparringspartner en daarom bespreken jullie samen de wensen van de opdrachtgever. Na het overleg ga jij direct zelfstandig aan de slag met het in kaart brengen van het totale kostenplaatje, zodat je de opdrachtgever op korte termijn van een offerte kan voorzien. Hierbij maak je een inschatting van de benodigde materialen die er nodig zijn om dit project van begin tot eind te realiseren. Je vraagt offertes op bij toeleveranciers om te kijken wat de inkoopkosten en levertijden zijn van een aantal plaatmaterialen en metaal.

De ochtend is voorbij gevlogen en het is alweer tijd om te lunchen. Je schuift aan op onze ‘Groote Markt’ waar we met zijn allen samen lunchen. Na de lunchpauze ga je verder met een aanvraag die inmiddels opdracht is geworden! Dat is fijn, want jij hebt de afgelopen week veel contact gehad met zowel de klant als met leveranciers om tot de beste berekening van het project te komen. Het gaat om het interieur van een nieuw hotel. Je koopt de materialen in bij voor ons zowel bekende als onbekende leveranciers. Door te onderhandelen met deze leveranciers heb je een goede deal weten te sluiten die bij INTOS past. Het einde van de dag nadert inmiddels, maar je maakt alvast een begin met de berekening van het aantal interne uren die nodig zijn om de verschillende meubels te kunnen bouwen voor dit hotel. Het was weer een productieve dag!

Wie zoeken wij?

Kennis & ervaring

 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring of een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting;
 • Affiniteit met techniek;
 • Cijfermatig sterk ontwikkeld;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jij als persoon

Jij bent:

 • Enthousiast en leergierig ingesteld;
 • Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden;
 • Woonachtig in de Randstad;

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou! Voldoe jij niet aan ons volledige wensenlijstje? Geen probleem! We nodigen je graag uit om alsnog te solliciteren.

Wat bieden wij?

 • Centrale en gevarieerde rol in de grootse interieurprojecten die INTOS realiseert;
 • Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk;
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je vormt een team van drie samen met onze twee andere inkopers. Er wordt veel samengewerkt met alle projectteams waar je een belangrijke sparringspartner voor bent;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar, Utrecht en Amersfoort bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video Wij zijn INTOS: Wat is de INTOS-cultuur?

Ben jij onze nieuwe calculator/inkoper? Solliciteer!

Al zin om de slag te gaan en wil je meteen solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je eerst nog brandende vragen? Bekijk onze overkoepelende Werken bij pagina voor meer informatie over INTOS als werkgever. Of Whatsapp of bel met Myrthe, medewerker recruitment en talentontwikkeling bij INTOS, op: 

06-40 74 34 34.

whatsapplogo.pngmyrthe_duijff_photo.png

 

Hoe ziet het sollicitatieproces er voor calculator/inkoper vervolgens uit?

Net als dat jij aandacht hebt besteed aan ons en jouw sollicitatie, zo aandachtig zullen wij ook jouw sollicitatie behandelen. We laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken, weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek met Myrthe Duijff en Jelmer Hoogervorst. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS! 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.