Stage meubelmonteur

Stage meubelmonteur

Als leerling of stagiair meubelmonteur ben je bij INTOS werkzaam in onze buitendienst. Dit houdt in dat je op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers montagewerkzaamheden verricht. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in teamverband met een ervaren meubelmonteur. INTOS maakt maatwerk, wat uiteenloopt van een kastenwand tot een complete kantoor inrichting. Jij gaat als stagiair meubelmmonteur dagelijks naar opdrachtgevers om het op maat gemaakte meubilair te monteren. Binnen deze leerwerkplek is er alle ruimte om het vak intern te leren!

Wat ga je doen?

Jouw dag begint vroeg, als vroege vogel ben jij al om 6:30 uur bij INTOS. Je drinkt een kopje koffie of thee en vervolgens laad je samen met je collega jullie monteursbus in met het benodigde materiaal en een uitgebreide gereedschapskist, waarmee jullie het meubilair goed kunnen opbouwen. Onderweg bespreken jullie de aanpak voor op locatie, zodat jullie daar direct aan de slag kunnen. Op locatie, vandaag het hoofdkantoor van een filmproductiebedrijf, staan de onderdelen van de te installeren meubels klaar die jij samen met een andere meubelmonteur gaat monteren. Samen met je collega bouw je de meubels stuk voor stuk op en zorg je voor de juiste afwerking, zodat er een mooi eindproduct komt te staan. Je eet tussendoor een broodje met jouw collega. Aan het eind van de dag ruim je de gebruikte spullen op, zodat de klant hier geen overlast van heeft, en rijden jullie terug naar INTOS.

Nog meer beeld krijgen bij deze stage?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we inmiddels hebben opgeleverd. Of bekijk onze blog over verschillende stages bij INTOS.

Deel deze vacature

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

  • Je volgt een mbo-opleiding in de richting Meubelmaker / (Scheeps)interieurbouwer of andere relevante vakopleiding (BBL of BOL);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

  • Een passende stagevergoeding (BOL) of salaris (BBL);
  • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
  • Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zo krijg jij de kans om jouw talent te ontplooien en te benutten;
  • INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens;
  • Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ;
  • Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks de INTOS bootcamp aan.
Toon meer

Jij als persoon

Leergierig en gemotiveerd zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn. Daarnaast lever je graag kwaliteit! Als je het een uitdaging vindt op locatie te werken aan de afronding van hoogwaardige projecten, is deze functie zeker iets voor jou.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe stagiair meubelmonteur?

Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je eerst nog brandende vragen? Bel Hilde op +31 23 8100 916 of mail naar stage@intos.nl.

Solliciteer direct

Volg de stappen

Hoe ziet het sollicitatieproces voor stagiair meubelmonteur er vervolgens uit?

Na ontvangst van je sollicitatie laten we je binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk meer over INTOS!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.