30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Stage product ontwerpen

Stage product ontwerpen

Volg jij de opleiding Engineering: Product Ontwerpen en ben je opzoek naar een stageplek om praktijkervaring op te doen? Dan ben je bij INTOS aan het juiste adres!

Lees meer over deze vacature voor stagiair product design bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

INTOS heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van laboratorium inrichtingen. Dit doen we onder andere voor grote biotech bedrijven en ziekenhuizen. Voor het Lab team zijn wij opzoek naar een stagiair product ontwerpen. In deze stage werk je mee aan het ontwerpen van een nieuwe oplossing voor het integreren van media in/door de meubels! In laboratoria word gesproken over media als zijnde technische gassen, vloeistoffen en elektra. Deze moeten op een veilige manier bij de werkplekken beschikbaar gemaakt worden. Samen met een ervaren collega houd je je bezig met een marktonderzoek, het ontwikkelen en uitwerken van producten, het analyseren en implementeren van constructies.

Nog meer beeld krijgen bij deze stage?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we inmiddels hebben opgeleverd. Of bekijk onze blog over verschillende stages bij INTOS.

Deel deze vacature

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

  • Je zit in jaar 3 of 4 en volgt de opleiding Engineering: Product ontwerpen, werktuigbouwkunde of een andere relevante opleiding;
  • Affiniteit met techniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

  • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
  • Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zo krijg jij de kans om jouw talent te ontplooien en te benutten. Je wordt begeleid door ervaren collega’s;
  • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
  • Een volledig verzorgde lunch en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
  • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg;
  • Een passende stagevergoeding;
  • De mogelijkheid tot een woonruimte in Haarlem als de reisafstand naar INTOS te groot is.

 

Toon meer

Jij als persoon

We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent. Wij vinden het niet erg om je van alles te leren, maar vinden het dus wel heel belangrijk dat jij proactief meedenkt en vooral ook wil leren! Daarnaast ben jij sociaal ingesteld en ga je graag aan de slag met verkregen feedback.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe stagiair product ontwerpen?

Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Bel Hilde op +31 23 8100 916 of mail naar stage@intos.nl.

Solliciteer direct

Volg de stappen

Hoe ziet het sollicitatieproces voor stagiair product ontwerpen er vervolgens uit?

Na ontvangst van je sollicitatie laten we je binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk meer over INTOS!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.