30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Werkvoorbereider interieurbouw

Werkvoorbereider interieurbouw

Als werkvoorbereider interieurbouw ligt jouw kracht in het vertalen van het ontwerp van de architect naar een maakbaar concept. Je werkt de technische details uit voor diverse maatwerk meubels om zo de mooiste interieurs te kunnen realiseren. Een divers takenpakket maakt dat jij een fijne werkdag hebt; Het ene moment ben je bezig met het uitwerken van duidelijke werktekeningen, het andere moment ben je de benodigde materialen aan het bestellen of stel je een kloppend kostenoverzicht van het project op. Ook zorg jij graag voor een goede administratieve afhandeling en bewaak je de projectplanning. Als werkvoorbereider maak jij onderdeel uit van één van onze projectteams en binnen dit team houd jij je bezig met diverse projecten. Met jou in het team komen onze maatwerk interieurs perfect tot hun recht!

Voldoende uitdaging voor een nieuwe stap? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor werkvoorbereider interieurbouw bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Een dag in het leven van een werkvoorbereider

Jij start de dag met een bespreking met jouw projectleider en de calculator over het nieuwe interieurbouwproject bij een groot advocatenkantoor. Je krijgt van hen informatie over de te bouwen meubels, de materiaaleisen en het tijdsbestek waarin het project moet worden opgeleverd. Aansluitend ga je met hen naar de klant om de situatie op locatie exact in te meten, zodat je precies weet welk meubelstuk waar moet komen te staan en je hiermee rekening kan houden in de uitwerking. Eenmaal terug bij INTOS lunch je samen met wat collega’s op onze ‘Groote Markt’ of maak je buiten een wandeling door de Waarderpolder.

‘s Middags zet je de productieplanning op en maak je een eerste slag in het bestellen van uitzonderlijke materialen. Ook werk je het ontwerp van de architect uit in Vectorworks tot een 3D concepttekening die met de klant wordt afgestemd. Je overlegt met jouw collega’s van de machinale en stelt vervolgens documenten en tekeningen op waardoor zij de (plaat)materialen voor jouw project correct en optimaal kunnen bewerken. Tussendoor beantwoord je vragen van collega’s en leveranciers over dit nieuwe project en andere lopende projecten.

Nog meer beeld krijgen bij dit team en deze functie?

Check onze video ‘Wij zijn INTOS | Wat we doen’ en neem een kijkje in de diverse projecten die wij de afgelopen tijd opgeleverd hebben. Wie weet lever jij een bijdrage aan het volgende project!

Deel deze vacature
Vacature werkvoorbereider interieurbouw

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider;
 • Een diploma in een technische richting;
 • Goede beheersing van Vectorworks en/of Autocad ;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Centrale en gevarieerde rol in de grote én kleine interieurprojecten die INTOS realiseert;
 • Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Dit team bestaat nu uit 27 mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats, logistiek en de buitendienst;
 • Een fulltime (40 uur) of parttime (32 of 36 uur) functie;
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.500 – €4.000 op fulltime basis als startsalaris;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een volledig verzorgde lunch, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | De bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Iemand die de planning gemakkelijk overziet en deze zo weet in te vullen dat ze naar ieders tevredenheid uit te voeren zijn;
 • Organisatorisch en administratief sterk en dus goed in staat om afspraken te maken, deze goed vast te leggen en uiteraard accuraat op te volgen;
 • Een teamspeler die makkelijk schakelt met mensen binnen maar ook buiten INTOS;
 • Creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen en jij denkt in mogelijkheden;
 • Woonachtig in omgeving van Haarlem.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider interieurbouw?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Volg de stappen

Hoe ziet het sollicitatieproces voor werkvoorbereider interieurbouw er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en Mark Koops. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Vervolg­gesprek

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt een tweede gesprek met twee andere INTOS’ers. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie én op de mogelijke match tussen jou als persoon en ons bedrijf.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.