Nieuws

Hoe organiseert INTOS een kennissessie in deze tijd?

Hoe organiseert INTOS een kennissessie in deze tijd?

Het voorjaar van 2021 is nabij en ook de nieuwbouw bij INTOS in Haarlem is zo goed als klaar. Daarbij hopen we ook nog eens dat we bijna uit de pandemie gaan komen die ons al zo lang bezig houdt. Maar bezig zijn we bij INTOS, altijd. Daarom ontstond het idee voor een uniek evenement.

Een van de dingen die wij op regelmatige basis organiseren zijn kennissessies. Normaalgesproken laten wij geïnteresseerden graag zien wat wij hier doen en nemen we ze hier bij INTOS mee in de wereld van specialistische interieurs en afbouw. Helaas is dat vooralsnog niet mogelijk door de pandemie, dus moeten we ook daar creatief zijn.

 

Toen ons werd gevraagd een kennissessie te organiseren met Olivier + Partners architecten hoefden we niet lang te denken. Wij vertellen graag over ons vak en zeker aan belangstellenden waar we een goede relatie mee hebben. Ook hebben we inmiddels veel ervaring met het opzetten van een webinar (ondersteund door RasFilm). Maar het op deze manier doen was weer compleet nieuw. Niet alleen omdat we onze nieuwbouw wilden laten zien, dat nu echt bijna klaar is. Maar met name omdat we er een heel interactief event van wilden maken.

 img_3441.jpg

Arjan Andriessen, project director bij INTOS in de richting van alle projecten in de medische hoek, opende de webinar en deed een korte voorstelronde. Vervolgens nam hij de architecten aan de andere kant mee in de wereld van materialen en details. Na flink wat vragen heen en weer werd vervolgens het stokje overgenomen door Marnix Heemskerk, ook project director en specialist op het gebied van circulariteit bij INTOS. Marnix staat aan het hoofd van team Maintenance en wist onder andere te boeien met de vraag hoe wij omgaan met duurzaamheid en circulariteit binnen INTOS.

 img_3452.jpg

We kunnen niet anders dan concluderen dat het een erg geslaagde webinar is geweest. Door iedereen aan het woord te laten en de gelegenheid tot vragen te stellen werd het een interactieve kennissessie waarbij zowel INTOS als Oliver + Partners architecten veel van elkaar hebben mogen leren. Het was dan ook moeilijk om dit in 1,5 uur voor elkaar te krijgen, maar met een kleine uitloop is het toch gelukt en was iedereen zeer tevreden over de sessie en samenwerking.

img_3453.jpg

terug