Nieuws

INTOS laat nieuwe hybride balie zien op inter airport Europe 2019 in München

INTOS laat nieuwe hybride balie zien op inter airport Europe 2019 in München

INTOS staat van 8 tot en met 11 oktober op de inter airport Europe 2019 in München met hun nieuw ontwikkelde hybride check-in balie. De afgelopen maanden heeft INTOS hard gewerkt aan het ontwikkeltraject van een balie op maat die gebruikt kan worden voor traditionele check-in én zelf check-in zonder extra ruimte in beslag te nemen en die bij de uitstraling van de betreffende luchthaven past. Op de beurs wordt de balie voor het eerst gepresenteerd.

Het aantal passagiers blijft groeien en dat betekent dat luchthavens hun beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk moeten gebruiken en moeten nadenken over hoe zij zich daar in de toekomst aan kunnen aanpassen. Na een aantal aanvragen over geïntegreerde zelf-check-in balies op maat heeft INTOS een hybride balie ontwikkeld. Een compartiment bevat alle zelf check-in benodigdheden en kan ingebouwd worden in de balie wanneer nodig. SITA adviseerde INTOS over het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van geïntegreerde zelf check-in.

INTOS laat de balie voor het eerst zien op de beurs inter airport Europe 2019 in München. Zij staan samen met Airport Creators op een stand. ‘Om aan de eisen van de veranderende markt te blijven voldoen komen wij regelmatig met creatieve oplossingen voor luchthavens.’ vertelt Carlo Kastelijns, Business Development manager bij INTOS. ‘De beurs is een goed plek om de reacties te peilen en nieuwe inzichten op te doen.’ Kom langs stand 2282 in Hal 6 om jou mening te laten gelden.

Voor meer informatie over de beurs bezoek de website: www.interairporteurope.com 

lees ook:

terug