Nieuws

INTOS op de Airport Council International World

INTOS op de Airport Council International World

Afgelopen maand stond INTOS op één van de grootst internationale luchthavenbeurzen voor Afrika, de Airport Council International (ACI) World Exhibition, in Mauritius. INTOS heeft de laatste jaren mooie luchthavenprojecten volbracht, onder andere in Afrika. Hierdoor en door de aanwezigheid op deze beurs heeft INTOS enerzijds haar zichtbaarheid vergroot en anderzijds nieuwe trends en ontwikkelingen gesignaleerd.

Op de ACI heeft INTOS haar twee meest recent ontwikkelde incheckbalies gepresenteerd, die speciaal ontwikkeld zijn voor de Afrikaanse markt (in de Engelse variant halen we deze eruit). Onze balies worden op dit moment geplaatst op luchthavens in Algerije, namelijk op Houari Boumediene Airport in Algiers en in Tanzania, namelijk op Julius Nyerere International Airport in Dar es Salaam.

INTOS stond gezamenlijk met vier Europese partnerleveranciers op de beurs. Met deze partners biedt INTOS Afrikaanse luchthavens een kwalitatief sterke one-stop-shop voor de volledige inrichting van luchthavens of terminal.

Over de ACI
ACI, Airports Council International, is een non-profit organisatie die als doel heeft kennis binnen de luchthavenbranche te delen, luchthavens te betrekken bij de laatste ontwikkelingen omtrent veiligheid en organisatie en het niveau van de luchthavens te verbeteren.

terug