Nieuws

Open dagen HMC wederom een groot succes!

Open dagen HMC wederom een groot succes!

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en zo wordt er weer vooruit gekeken. het HMC, het hout- en meubileringscollege in Amsterdam heeft traditiegetrouw een aantal open dagen in januari om nieuwe leerlingen te enthousiasmeren voor een van de opleidingen.

INTOS heeft al jaren nauwe banden met deze school en daarom konden wij ook dit jaar niet ontbreken op de open dagen. Veel van de mensen die uiteindelijk bij ons zijn komen werken, zijn gebleven vanuit een stageperiode. Door onze nauwe samenwerking met het HMC krijgen wij vaak leerlingen van het HMC voor een stageperiode. 

Het HMC leidt studenten op tot creatieve vakmensen voor wie nu en in de toekomst plek is op de arbeidsmarkt. Wanneer jij een opleiding volgt bij het HMC leer je niet alleen een vak tot in de puntjes te beheersen. Je verwerft ook de vaardigheden die nodig zijn om je tijdens het werkend leven te blijven ontwikkelen. INTOS past daar als werkgever natuurlijk perfect bij.

Hilde Plak, HR mederwerker bij INTOS, was ook aanwezig bij de Open dag. "Leuk om te laten zien aan jonge ambitieuze leerlingen waar ze terecht zouden kunnen komen. Dit kan zijn nadat ze hun school hebben afgerond, of voor een stageperiode tijdens hun opleiding. Dit geeft ze een mooi perspectief voor de toekomst!".

Al met al was er veel enthousiasme bij de bezoekers en konden zowel het HMC als INTOS spreken van 2 geslaagde open dagen.

terug