30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Dubrovnik Airport – Kroatië
Airports

·

Interior Construction

Dubrovnik Airport – Kroatië

Ruim voor de daadwerkelijke verbouwing van de internationale luchthaven van Dubrovnik, Čilipi Airport, uitte de luchthaven facilitair manager tijdens een bezoek aan INTOS al zijn voorkeur voor de Oval balie. In het huidige ontwerp van de nieuwe incheckhal op Dubrovnik Airport is de typische INTOS balie vervolgens opgenomen.

Opdracht: Herontwikkelen, maken en installeren van 34 Oval incheckbalies
Locatie: Dubrovnik – Kroatië
Ontwerp: INTOS

INTOS is gevraagd om 34 incheckbalies in een periode van 10 weken tijd te leveren. Op Dubrovnik Airport wordt, zoals op meerdere luchthavens, een andere opstelling gehanteerd in het incheckgebied. Er was minder ruimte beschikbaar dan de ruimtes waarin de Oval balie eerder is geplaatst. Daarom startte INTOS direct na de opdracht een her-engineeringstraject om een kleinere variant van de Oval te kunnen maken. In de loop van het project bleek dat 8 van de 34 balies al na 5 weken geleverd moesten worden! Tussentijds werd daarom het productieproces versneld met succes. Alle balies zijn tijdig geleverd en geïnstalleerd en geven de nieuwe incheckhal een strakke uitstraling!

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.