14 Luchthavens – Fraport Griekenland
Airports

·

Interior Construction

14 Luchthavens – Fraport Griekenland

Klantvraag

14 luchthavens in Griekenland werden volledig gerenoveerd. Hiervoor zocht de Griekse aannemer Intrakat Group een gekwalificeerde en gecertificeerde partij die in totaal 574 check-in balies, gate balies en passpoort balies voor de luchthavens kon verzorgen. INTOS is daarvoor gevraagd.

Opdracht: Renovatie 14 luchthavens
Locatie: Griekenland
Ontwerp: INTOS

Aanpak

In nauwe samenspraak met Intrakat heeft INTOS zijn balietype Easy aangepast. Er zijn er diverse samples van onderdelen van de balie geleverd aan Intrakat, waaruit duidelijk de constructie, afwerking en materialisatie bleek. De samples geven een goed beeld van de geleverde kwaliteit door INTOS en gaven INTOS inzicht in de gewenste stijl en vormgeving. Uit dit proces is een volledig nieuw type balie ontstaan. Deze balie is  in een week tijd intern geproduceerd en als voorbeeldbalie naar Griekenland verstuurd.

Aan de slag

Na een strenge selectie en keuring van de op maatgemaakte balie zowel door Intrakat Group als door de eindgebruiker, Fraport Greece, is INTOS geselecteerd om de balies te leveren. Bijzonder, aangezien er in de realisatie van deze luchthavens vooral lokale leveranciers worden ingezet! Voordat de productie kon starten is INTOS uitgebreid geïnformeerd over het bagage afhandelingssysteem, zodat de integratie van displays, knoppen en weegschalen in de balie perfect zou verlopen.

De productie van de balies vond plaatst in de INTOS werkplaats in Haarlem. Deze werden in verschillende batches opgeleverd en verstuurd naar Griekenland. Daar werden de balies geplaatst door een lokaal team dat was geïnstrueerd door INTOS.

Resultaat

De speciaal voor deze Griekse luchthavens ontwikkelde balie is een verfijnd ontwerp en er is een grote variatie aan materialen in verwerkt, van aluminium tot glas en solid surface. Door een slimme modulaire opbouw is deze balie financieel ook aantrekkelijk. Eind 2020 zijn alle luchthavens voorzien van de nieuwe balies. Er zijn in totaal 574 balies gemaakt, er is 4500 m2 plaatmateriaal gebruikt en 16 km aan kantenband verwerkt.

Het gaat om de luchthavens Thessaloniki, Kavala, Skiathos, Mytillini, Samos, Mykonos, Kos, Rhodos, Santorini, Chania, Zakynthos, Kefalonia, Aktion, Kerkira.

 

De transparante manier waarop INTOS communiceert en haar afspraken ook nakomt, vinden wij erg prettig. Hierdoor konden we snel en gezamenlijk een voor ons optimale type balie ontwikkelen. Wij kijken er naar uit om de balies op locatie te hebben en de check-in hal van de terminal af te hebben voordat het hoogseizoen begint,” Akis Kekridis, inkoop bij Intrakat.

 

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.