30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Gewoon Lekker Anders
Leisure

·

Maincontracting· Interior Construction

Gewoon Lekker Anders

De eigenaar van de succesvolle Gewoon Lekker restaurants in Noord-Holland wilde in de vestiging in Hoorn een vernieuwd concept neerzetten: Gewoon Lekker Anders. Het restaurant met 100 zitplaatsen moest na zo’n 15 jaar naast een nieuw menuconcept natuurlijk ook een nieuwe look & feel krijgen. Op basis van het ontwerp van Rivièra Maison maakte INTOS een uitvoerbaar plan en nam als hoofdaannemer én interieurbouwer de volledige realisatie op zich.

Opdracht: Verbouwing en realisatie van vernieuwd restaurantconcept
Locatie: Hoorn
Ontwerp: Rivièra Maison
Fotografie: Hélène Wiesenhaan

Behoefte van de klant

De grootschalige verbouwing had als doel om het restaurant een boutique chique uitstraling te geven. Een getegelde bar met bijzonder flessenrek tegen het plafond, op maat gemaakte banken en een ontvangstmeubel met een DJ-booth waren onderdeel van het interieurontwerp. Maar ook spiegelwanden, houten panelen en levensechte kunst begroeiing.

Onze aanpak

Drie weken na de opdrachtbevestiging is INTOS gestart met het verbouwen van het restaurant. Het omzetten van de ontwerpschets naar de definitieve werktekeningen vroeg om een nauwe samenwerking met Rivièra Maison en met de restauranteigenaren.
Het pand stamt uit 1800 en dat heeft zijn charme maar de historische bouw zorgde eveneens voor de grootste uitdaging. Alle bouwkundige onderdelen waren namelijk schots en scheef. Dat vroeg om strak gecalculeerde aanpassingen in de vloer. Waar nodig in combinatie met aanpassingen in de opbouw van het meubilair. Het was voor INTOS prettig om zowel verantwoordelijk te zijn voor de afbouw als de realisatie van het meubilair; van zonwering tot lichtplan, van barmeubel tot inbouwkasten, alles sluit waterpas op elkaar aan.

Opgeleverd resultaat

“Restaurantbezoekers reageren positief op het interieur en de nieuwe kaart. Het is mooi om vanuit onze expertise in afbouw en interieurbouw een bijdrage te leveren aan het tot bloei brengen van een nieuw restaurantconcept. Dat smaakt naar meer!”, aldus Mark Koops, Project director INTOS.

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.