30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Houari Boumédienne Airport Algiers
Airports

·

Interior Construction

Houari Boumédienne Airport Algiers

Klantvraag

De internationale Houari Boumédienne luchthaven van Algiers (Algerije) bouwde aan een nieuwe terminal T3. De omvang en de kwaliteit van project maakt dat het een van de meest prestigieuze luchthavenprojecten van de  afgelopen jaren. Het werd uitgevoerd door de Chinese aannemer CSCEC. Na een intensief selectieproces kreeg INTOS de opdracht om het volledige baliepakket  à 700 balie posities te realiseren.

Opdracht: Ontwikkelen en realiseren van 700 maatwerk balie posities voor nieuwe terminal
Locatie: Algiers
Ontwerp: INTOS

Aanpak

De balies moesten modulair, duurzaam en betaal zijn en in zeven varianten geleverd kunnen worden, namelijk een check-in, passport, transfer, boarding, ticket, information en airline balie. INTOS werkte tijdens een intensief ontwikkeltraject één van de vijf standaard INTOS balietypes, namelijk de DINOX, verder uit tot een balie die exact voldoet aan de eisen, wensen en infrastructuur van de luchthavenautoriteit. Zo werd het blad gemaakt van steen en de zijpanelen van RVS. Ook zorgde INTOS ervoor dat de apparatuur op een naadloze wijze in de balies geïntegreerd kon worden en onderdelen van de balie makkelijk vervangbaar zouden zijn.

Van productie tot levering op locatie heeft 3 maanden in beslag genomen. De balies zijn in meerdere batches geproduceerd en verscheept in 15 containers in totaal. De installatie van de balies is onder supervisie van INTOS gebeurd en gerealiseerd door de lokale installateurs van CSCEC.

Resultaat

Er is een prachtige terminal ontstaan waarin een verscheidenheid aan balies staan, maar allen met dezelfde uitstraling, opbouw en materialisatie. Het lokale team van CSCEC, waarin tijdens het project veel personeelswisselingen plaatsvonden, was na tijdens het project en na oplevering vol lof over de werkwijze en samenwerking met INTOS. Bewijs hiervoor is de vervolgorder voor het vervangen van 66 bestaande incheckbalies in de te renoveren Terminal 1.

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.