30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Maastricht Aachen Airport
Airports

·

Interior Construction

Maastricht Aachen Airport

Klantvraag

Maastricht Aachen Airport (MAA) startte de renovatie van de passagiersterminal, waarin zowel het interieur als exterieur werd gemoderniseerd. Het doel van de herontwikkeling: de terminal aantrekkelijker maken voor passagiers en zorgen dat de capaciteit op middellange termijn uitgebreid kan worden. Naar aanleiding van de korte doorlooptijd van het project, werd INTOS gevraagd om het totaal binnen zes weken tijd op te leveren. Wij gingen de uitdaging aan!

Opdracht: Leveren van drie verschillende balietypes binnen zes weken
Locatie: Maastricht
Ontwerp: INTOS

Aanpak

INTOS adviseerde MAA om voor een standaard INTOS balie te kiezen en die in details af te stemmen de specifieke wensen en eisen van de luchthaven. MAA koos voor de DINOX balie van INTOS waar enkel een glazen bovenblad aan werd toegevoegd en een verhoogde vloer achter werd geplaatst. Uiteraard zorgde INTOS ook voor de juiste integratie van de benodigde apparatuur.

Het installatieproces verliep getrapt, omdat er altijd incheck-capaciteit beschikbaar moest zijn. Dus terwijl passagiers incheckten aan de bestaande balies, verving INTOS samen met Van der Lande deze één voor één voor de nieuwe balies tot er alleen nog maar nieuwe balies stonden.

Resultaat

Ing. Jack Dumoulin, Manager Projects & Infra Structure Maastricht Aachen Airports: “De samenwerking met INTOS is goed gegaan. Ze dachten uitgebreid mee met ons. Bij het ontstaan van problemen tijdens het project, dat een strakke tijdsplanning had, werd er helder gecommuniceerd en snel ingesprongen om met enkele aanpassingen zaken tijdig voor elkaar te krijgen. De geleverde balies voldoen ruimschoots aan het beeld zoals dat we voor ogen hadden en het resultaat mag dan ook gezien worden! INTOS is al met al een vakkundig en fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.