30

Sectoren

Bedrijf

30

Direct contact

Santiago International Airport Da Praia – Kaapverdië
Airports

·

Interior Construction

Santiago International Airport Da Praia – Kaapverdië

Klantvraag

Voor de uitbreiding en renovatie van de internationale luchthaven Praia op Santiago in Kaapverdië, zocht de aannemer Gruppo ICM een leverancier van kwalitatieve balies. INTOS werd gevraagd de nieuwe paspoort -, check-in en gate balies te leveren voor de nieuwe terminal.

Opdracht: Realisatie exclusieve balie luchthaven Kaapverdië
Locatie: Kaapverdië
Ontwerp: INTOS

Aanpak

Op basis van een standaard balie uit ons assortiment zijn we met ICM in gesprek gegaan om een exclusieve balie te ontwikkelen. Het ontwerp voor de Praia luchthaven bestaat uit een oranje front van solid surface dat helemaal doorloopt in het blad. Na het voorleggen van verschillende ontwerpvoorstellen en 3D visualisaties van de beoogde balie heeft de luchthaven autoriteit goedkeuring gegeven op het ontwerp.

Binnen zeven weken na het akkoord moesten de balies namelijk op Santiago zijn. Snelheid en flexibiliteit waren key in dit project! INTOS schakelde direct haar uitgebreide netwerk aan leveranciers in om tijdig over de materialen te beschikken. Ook zijn intern drie teams ingezet om de balies te bouwen.

Resultaat

Door in het ontwerp al goed rekening te houden met het logistieke proces, konden de balies plat verpakt verstuurd worden. De balies zijn op basis van onze instructies door het lokale installatie team opgebouwd.

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.