Checkin Counters

Check-in counters

Ontdek de indrukwekkende collectie INTOS check-in balies: de Dinox, Hybride en Oval balies. Deze revolutionaire ontwerpen combineren functionaliteit en stijl op een unieke manier. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse uitstraling, een duurzaam ontwerp of een opvallend statement, onze balies zullen zeker indruk maken. Laat je inspireren door hun innovatieve vormen en hoogwaardige materialen. Ontdek de perfecte balie voor jouw luchthavenomgeving.

DINOX

Standaard en passend bij de behoefte

De internationale marktbehoefte aan een standaard balie concept waarin een grote variatie aan duurzame en duurzame materialen verwerkt kon worden, was voor INTOS reden om een eigen balieconcept te ontwikkelen. We creëerden een standaard balie genaamd DINOX op basis van IATA-normen en passend bij de behoeften van de markt. Met de DINOX-balie kan elke luchthaven de uitstraling op maat maken tegen een scherpe prijs, met behoud van een solide en eigentijdse uitstraling.

Zeer duurzame materialen met een op maat gemaakte look

Het DINOX balie concept bestaat uit hoogwaardig plaatmateriaal dat in verschillende kleuren afgewerkt kan worden. De voorzijde kan met een HPL in elke gewenste kleur of patroon worden afgewerkt of met een aan de achterzijde gelakte glazen voorzijde in elke gewenste kleur. De voorzijde en zijkanten hebben een RVS beschermhoek en een RVS plint. Het blad is afgewerkt in solid surface of composiet verkrijgbaar in diverse kleuren en decors.

 

Als servicedesk of ander gebruik in veelzijdige configuraties

Zoals alle INTOS balies is ook de DINOX zo ontwikkeld dat het bureau in elke denkbare configuratie gebouwd kan worden. Als individuele balie, dubbele balie, in een rij of zelfs in elke denkbare eilandopstelling met oog op het gebruik voor verschillende doeleinden. Van incheckbalie, tot service- en informatiebalie of douanebalie. Zo zorgt de DINOX voor een consistente look en feel in de gehele terminal.

Hybride balies

De traditionele en zelfbedieningsluchthavenbalie in één.

OVAL

State-of-the-art draaiende incheckbalie

Amsterdam Airport Schiphol had behoefte aan een ruimtebesparende, unieke en veilig in gebruik zijnde balie voor grondpersoneel. Daarom heeft INTOS in samenwerking met alle stakeholders binnen de luchthaven en naar ontwerp van Studio Linse een draaibalie ontwikkeld en geengineerd. Het resultaat is de OVAL: een ruimtebesparende, modern ogende, duurzame en ergonomische incheckbalie.

Ruimtebesparende opstelling

Naast het unieke en ergonomische ontwerp biedt de OVAL een grotere check-in capaciteit zonder dat er extra ruimte nodig is. Door de unieke draaifunctie kan het grondpersoneel op een eenvoudige en veilige manier achter de toonbank plaatsnemen, zonder dat er ruimte tussen de toonbank nodig is. Daardoor kan dezelfde terminalruimte efficiënter worden gebruikt, met een toename van het aantal incheckbalies.

 

Materialen en configuraties

De OVAL toonbank is gemaakt van zeer duurzame materialen; een massief werkblad, een ingebouwde roestvrijstalen printer- en CPU-kast en een solide stalen frame. Aan de voorzijde van de toonbank is een RVS tassenrek geplaatst. Optioneel kan de toonbank worden voorzien van een overkapping of transportbandbehuizing. Omdat INTOS gespecialiseerd is in op maat gemaakte toonbanken behoort ook een gepersonaliseerd ontwerp tot de mogelijkheden.

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.