Nieuws

INTOS bouwt balies voor 14 luchthavens in Griekenland

INTOS bouwt balies voor 14 luchthavens in Griekenland

INTOS vernieuwt voor 14 luchthavens in Griekenland de check-in balies, gatebalies en de paspoortbalies. In totaal maken we meer dan 550 balies. Dit enorme project startte in 2018 en moet in 2020 af zijn. De balies krijgen allemaal dezelfde uitstraling zodat er eenheid ontstaat op de verschillende regionale luchthavens die over heel Griekenland verspreid liggen, zoals Santorini, Mykonos, Rhodos, Kos en Thessaloniki.

airport_zakynthos_check_in_balie_intos_1.jpg
Tijdens een intensief engineeringstraject met een bezoek aan de klant Fraport Greece in Athene, hebben we advies gegeven over het meest geschikte materiaal, de maatvoering en de integratie van apparatuur in de balies. Op basis daarvan is er een mock-up gemaakt die in Griekenland heeft gestaan en is uitgeprobeerd en beoordeeld.” Vertelt Carlo Kastelijns, Manager Business Development.

airport_zakynthos_paspoortbalie_intos.jpgHierna zijn er nog wat aanpassingen gedaan om uiteindelijk een balie te krijgen die geheel aan de behoefte van de klant voldoet, binnen het budget past én kwalitatief goed is. Doordat het productieproces gestandaard is kunnen de kosten lager gehouden worden. INTOS heeft een toegewijd team dat de balies engineert en in de werkplaats bouwt. Zo blijft het proces efficiënt en flexibel. De balies worden in vijf aparte productiesessies gemaakt en in Griekenland geleverd. Vanuit dat aanleverpunt worden ze verspreid naar de regionale luchthavens en onder supervisie van INTOS gemonteerd door een lokaal team. 

Regionale luchthavens in Griekenland waar INTOS aan het bouwen is:
Kation, Chania, Corfu, Kavala, Kefalonia, Kos, Lesvos, Mykonos, Rhodos, Samos, Santorini, Skiathos, Thessaloniki en Zakynthos.

Lees ook:

terug