Nieuws

Wagamama Brussel

Wagamama Brussel

In het hart van de bruisende Belgische stad Brussel staat één van de Wagamama restaurants, een restaurantketen met een 'fast casual dining' concept. Al deze restaurants zijn gevestigd op drukke locaties in grote steden met veel passanten. De doelgroep van Wagamama is breed en gevarieerd en bestaat uit toeristen, zakelijke gasten, families, winkel- en uitgaanspubliek.

 

Om deze grote diversiteit aan publiek aan te spreken is een passende uitstraling van wezenlijk belang en zal er goed naar de inrichting van de locaties gekeken moeten worden. Daarnaast moet deze uitstraling ook goed passen bij de andere vestigingen om de herkenbaarheid te waarborgen.

wagamama_brussel_26.jpg

Voor de nieuwe vestiging in Brussel is aan INTOS gevraagd om het interieur vorm te geven. In samenwerking met architectenbureau Studio Saam is nauwkeurig gekeken naar de ruimte en is er samen met Wagamama een idee ontstaan wat vervolgens is uitgewerkt. Wat meteen opvalt is de typerende Wagamama uitstraling die terugkomt in de ronde lichtkoepel die boven het restaurant hangt. Dit geeft de bezoeker een warme welkome uitstraling. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van houtmateriaal dat lang meegaat ondanks het intensieve gebruik.

wagamama_brussel_31.jpg

Al met al heeft Wagamama Brussel een frisse, mooie uitstraling gekregen wat past bij de overige Wagamama restaurants. En nu het openbare leven weer langzaam op gang komt na maanden dicht te zijn geweest, kan het winkelend publiek in het centrum van Brussel weer gaan genieten van de heerlijke gerechten van Wagamama, waar snel en gezond te dineren is voor een bescheiden prijs.

 

 

 

terug