Bouwkundig werkvoorbereider

 

In deze functie als bouwkundig werkvoorbereider maak je werktekeningen en bewaak je projectplanningen. Ook ondersteun je in het bestellen van materialen, de administratieve afhandeling van projecten en het bewaken van de kosten. Je maakt deel uit van het jonge gemotiveerde projectteam Maincontracting. Het team werkt nauw samen met de andere projectteams binnen INTOS en richt zich op de binnenafbouw van kantoorpanden.  

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als Bouwkundig werkvoorbereider

Om 07:00u start jouw dag op de projectlocatie en na binnenkomst bij de opdrachtgever, stap je het bouwkantoor binnen,  open je jouw computer  en stel je  de juiste prioriteiten voor die dag. Je woont een toolboxmeeting bij waardoor de veiligheid op de bouw wordt bevorderd. Je maakt een rondje over de bouw en duikt vervolgens achter de computer omdat je nog een aantal bestellingen moet plaatsen. Nog net voor de pauze maak je een tekening in Autocad waarop je aangeeft hoe de technische aansluit details tussen wand en plafond eruit zien. Na de lunch sluit je aan bij de bouwvergadering en doe je nog een standopname van de planning en overleg je de voortgang met de uitvoerder. Morgen ga je op pad met de Projectleider om inspectie te doen op een  nieuwe projectlocatie.  

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:
- Een afgeronde MBO/HBO-opleiding Bouwkunde of Werktuigbouwkunde
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Ervaring met werken in Autocad is een must
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring met de binnenafbouw van kantoorpanden is een pré
- Flexibele teamspeler

Jij als persoon

Jij bent organisatorisch sterk en accuraat. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden wat maakt
dat je sterk in woord en geschrift bent. Je kunt je werk goed structuren en je herkend wanneer zaken urgent of
belangrijk zijn en handelt daarnaar. Daarnaast ben je  ook creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden

Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal.

Kortom: een gezonde uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail (werken@intos.nl) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.