Bouwkundig werkvoorbereider/tekenaar

 

In deze functie als bouwkundig werkvoorbereider ligt jouw focus op het maken van werktekeningen. Naast het bouwkundig tekenen ondersteun je in het bestellen van materialen en bewaak je de administratieve afhandeling en de kosten van projecten. Je maakt deel uit van het gemotiveerde projectteam Maincontracting. Het team werkt nauw samen met de andere projectteams binnen INTOS en richt zich op de binnen afbouw van kantoorpanden.

Jouw werkdag als bouwkundig werkvoorbereider
Rond 07:30u start jouw dag en open je jouw computer. Je begint met het stellen van de juiste prioriteiten voor die dag. Vervolgens ga je aan de slag met het plaatsen van bestellingen en maak je een aantal tekeningen van wat je hebt ingemeten op locatie. Nog voor de lunch heb je een overleg met de onderaannemers van een nieuw project. In de middag ga je samen met de Projectleider naar de bouw om een opname te doen om deze gegevens vervolgens te kunnen verwerken in een werktekening. Daarna woon je een toolboxmeeting bij waardoor de veiligheid op de bouw wordt bevorderd. Eind van de dag sluit je aan bij de bouwvergadering en tot slot maak je een tekening in Autocad waarop je aangeeft hoe de technische aansluitdetails tussen wand en plafond eruit zien.

Wie zoeken wij?

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde MBO/HBO-opleiding richting Bouwkunde of Werktuigbouwkunde;
 • Relevante werkervaring is een pré, maar ook aan een starter bieden wij kansen!
 • Ervaring met werken in Autocad;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met de binnenafbouw van kantoorpanden is een pré.

Jij als persoon

Je bent een organisatorisch talent die gemakkelijk het overzicht houdt. Daarnaast ben je een flexibele teamspeler die gemakkelijk kan schakelen met verschillende personen en partijen. En boven alles heb je natuurlijk veel passie voor het vak!

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou! Voldoe jij niet aan ons volledige wensenlijstje? Geen probleem! We nodigen je graag uit om alsnog te solliciteren.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en achtergrond;
 • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van ons eigen interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens;
 • Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ;
 • Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks een bootcamp aan.

INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt.

INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep van collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positie geeft. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze INTOS cultuurfilm.

Informatie & sollicitatie

whatsapplogo.png  Heb je brandende vragen? Stuur Myrthe een Whatsapp berichtje of bel naar 06 40 74 34 34.

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Vul het formulier in!

Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen maximaal twee weken weet je of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk ook graag meer over INTOS!

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.