Bouwkundig werkvoorbereider

 

In deze functie als bouwkundig werkvoorbereider maak je werktekeningen en bewaak je projectplanningen. Ook ondersteun je in het bestellen van materialen, de administratieve afhandeling van projecten en het bewaken van de kosten. Je maakt deel uit van het jonge gemotiveerde projectteam Maincontracting. Het team werkt nauw samen met de andere projectteams binnen INTOS en richt zich op de binnenafbouw van kantoorpanden.  

Jouw werkdag als Bouwkundig werkvoorbereider

Rond 07:00u start jouw dag op de projectlocatie en na binnenkomst bij de opdrachtgever, stap je het bouwkantoor binnen,  open je jouw computer  en stel je  de juiste prioriteiten voor die dag. Je woont een toolboxmeeting bij waardoor de veiligheid op de bouw wordt bevorderd. Je maakt een rondje over de bouw en duikt vervolgens achter de computer omdat je nog een aantal bestellingen moet plaatsen. Nog net voor de pauze maak je een tekening in Autocad waarop je aangeeft hoe de technische aansluit details tussen wand en plafond eruit zien. Na de lunch sluit je aan bij de bouwvergadering en doe je nog een standopname van de planning en overleg je de voortgang met de uitvoerder. Morgen ga je op pad met de Projectleider om inspectie te doen op een  nieuwe projectlocatie.  

Wij zoeken

Kennis & ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde MBO/HBO-opleiding Bouwkunde of Werktuigbouwkunde
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met werken in Autocad is een must
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met de binnenafbouw van kantoorpanden is een pré
 • Flexibele teamspeler

Jij als persoon

 • Organisatorisch talent
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met de binnenafbouw van kantoorpanden is een pré
 • Flexibele teamspeler

Wij bieden

 •       Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zo krijg jij de kans om jouw talent te ontplooien en te benutten
 •       Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks een bootcamp aan
 •       Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk! Zo organiseren we een weekendje weg, diverse uitjes, jaarlijkse BBQ en een kerstfeest

Over INTOS

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze INTOS cultuurfilm.

Informatie & sollicitatie

whatsapplogo.png   Heb je brandende vragen? Stuur Mens- en teamzaken (onze HR afdeling) een Whatsapp berichtje of bel naar: 06 40 743 434. Wil je meteen solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar werken@intos.nl .